CALL CENTAR: +381 32 40 40 40

ARIA NOVA

 

Nova linija inox posuđa sa žigom kvalitete "Metalac" izrađena je od nerđajućeg čelika 18/10. Aria ima takav odnos tehničkih i funkcionalnih karakteristika koji omogućavaju maksimalnu iskorištenost prednosti inox posuđa uz nižu cijenu proizvoda. U ponudi je kao set i u pojedinačnom pakovanju.

 

GRACIA

 

Gracia je standardna linija inox posuđa izrađena od visokokvalitetnih nerđajućih čelika CrNi 18/10. Ovo posuđe je namijenjeno ekonomičnoj pripremi zdrave hrane uz minimalnu upotrebu ulja i vode i uštedu energije i do 70%. Dostupna je u pojedinačnom pakovanju ili kao set.

 

LEGAT

 

Legat je ekskluzivni petodijelni set inox posuđa namijenjen Vama koji držite do visokih vrijednosti. Originalnog dizajna i izuzetnih karakteristika, Legat je ekstra klasa m-inox posuđa Metalac. Kombinacija plemenitog čelika i aluminijske rondele u akutermnom dnu velike debljine i težine, multiplicira sve standardne prednosti inox posuđa i daje neograničene mogućnosti u pripremanju hrane.

 

EXPRESS POSUDE

 

Ekspres linija posuđa za kuhanje pod pritiskom. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10 i specijalno namijenjena za brzo kuhanje jela. Signalni ventil omogućava kuhanje na tri nivoa pritiska, što ovisi od namirnica koje se pripremaju. Na taj način zadržava se prirodni okus hrane, kao i ušteda vremena i energije.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Bajči Žilinskog 11,21000 Novi Sad, Srbija
 • icon
  Tel : +381 21 6612 899, +381 21 421 292
 • icon
  Radno vreme:
  Centrale: PON-PET 8-16h
  Prodavnica: PON-PET 8-20h, SUB 8-14h

O nama

Metalac Home Market sa višedecenijskom tradicijom poslovanja na tržištu Vojvodine danas je glavni distributer proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca na tržištu Vojvodine. Pored toga bavi se trgovinom na veliko i malo i robama široke potrošnje iz programa Alfa-plam Vranje, MBS, Gorenje, VOX Electronics itd.