CALL CENTAR: +381 32 40 40 40

PRIMA

 

Linija non-stick posuđa izrađena na čeličnom limu debljine 0.8-1.5mm gdje je vanjski premaz emajl, a unutrašnji NON-STICK premaz nanešen na prethodno emajliranu površinu, pruža mogućnost izrade posuda u svim formama emajliranog posuđa, sa najširom paletom boja i dekora i serigrafijom na dnu posude.

 

MAGIJA

 

Linija tefloniziranog posuđa izrađena od aluminija debljine do 3 mm na kome je prethodno nanešen non-stick premaz. Asortiman linije Magija spada u lakše non-stick posuđe, ima je u više boja, vrlo je funkcionalno i najčešće se koristi za prženje i pečenje.

 

MAGMA

 

Aluminij kao dobar provodnik topline, u kombinaciji sa teflonom kao materijalom koji spriječava ljepljenje i zagorijevanje, omogućava brzu, jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane. Linija MAGMA izrađena je na aluminiju debljina 3-6mm, pri čemu se vanjski i unutrašnji premaz nanose špricanjem na već formirane posude. To ovom posuđu daje izuzetnu atratktivnost uz mogućnost većeg izbora boja.

 

KERAMIKA

 

Aluminijumsko posuđe sa nelepljivim keramičkim premazom, izuzetne glatkoće i nelepljivih osobina. Idealno je rešenje za zdravo kuvanje, vrlo ekonomično i jednostavno za upotrebu. Na ručici se nalazi indikator toplote koji Vam signalizira kada je postignuta idealna temperatura za prženje.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Bajči Žilinskog 11,21000 Novi Sad, Srbija
 • icon
  Tel : +381 21 6612 899, +381 21 421 292
 • icon
  Radno vreme:
  Centrale: PON-PET 8-16h
  Prodavnica: PON-PET 8-20h, SUB 8-14h

O nama

Metalac Home Market sa višedecenijskom tradicijom poslovanja na tržištu Vojvodine danas je glavni distributer proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca na tržištu Vojvodine. Pored toga bavi se trgovinom na veliko i malo i robama široke potrošnje iz programa Alfa-plam Vranje, MBS, Gorenje, VOX Electronics itd.